( kereséshez nyomj entert )

+36-70 / 775-0760

Vásárlási információk

cím

szöveg

box neve

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Regisztráció, belépés

 

Az áruházunkban történő vásárláshoz NEM KÖTELEZŐ REGISZTRÁLNI, azonban többszöri vásárlás esetén ajánlott, hiszen a regisztráció előnye, hogy nem kell minden egyes vásárlásnál újra és újra megadni az adatokat.
Ha regisztrálni szeretne, akkor a Bejelentkezés/Regisztráció menüpontra kattintva meg kell adnia személyes adatait: nevét, e-mail címét és a jelszavát. Egy e-mail címmel csak egy regisztráció végezhető el. A regisztráció elküldésekor rendszerünk küldd egy email-t az Ön által a regisztráció során megadott e-mail címre, amelyben a regisztráció érvényesítését tartalmazó információkat kap. Erre azért van szükség, hogy elkerüljük a téves, vagy a mások által tréfának szánt regisztrálásokat. Az érvényesítésre 5 nap áll rendelkezésére. Ha a regisztrációját megfelelően érvényesítette az e-mailben lévő link követésével, akkor ezután már bármikor lehetősége van rendelést leadni áruházunkban. Regisztráció – és bejelentkezés után – a Fiókom menüpont Számlázás & szállítás almenüjében adhatók meg a Szállítási és Számlázási adatok.

 

belepes-apple4you
szallitas-modositas
Ügyfélszolgálatunk nem jogosult semmilyen személyes adatba való betekintésre vagy módosításra, azt kizárólag a felhasználó teheti meg.
HA MÁR REGISZTRÁLT VÁSÁRLÓNK, akkor vásárlás előtt, a Bejelentkezés/Regisztráció menüpontban jelentkezzen be az oldalra adataival. Ha elfelejtette a jelszavát, akkor kattintson az “Elfelejtetted a jelszavadat?”gombra, ezután írja be a regisztrációkor megadott e-mail címét és a rendszer elküldi a jelszót a regisztrált e-mail címre.

 

Hogyan léphet kapcsolatba velünk?

A weboldalon az “Ügyfélszolgálat” menüpontban, email-ben az info@apple4you.hu címen, telefonon a +36 (70) 775 0760-as telefonszámon, illetve személyesen debreceni üzleteinkben: Apple4You.hu 4024 Debrecen, Csapó utca 4 és 6.

 

Kosár & összesítés

Webáruházunkban csak EREDETI APPLE termékeket értékesítünk. A termékek több fő kategóriára vannak osztva. A webáruház menüpontban az összes terméket megtalálható. Első lépésben válasza ki a megvásárolni kívánt terméket!

 

webaruhaz-apple4you.hu

Ha valamelyik terméket meg szeretné vásárolni, kattintson a termék képére ez után az oldal átnavigálja önt a termék oldalára ahol ellenőrizni tudja a tulajdonságait.

 

apple4you-termek-megrendelese

Ezeket a tulajdonságokat mérlegelve el tudja dönteni, hogy ez a termék Önnek megfelel-e vagy másikat választ. Ha úgy gondolja, hogy ez a termék megfelelő kattintson válassza ki a darabszámot, majd kattintson a Megrendelem gombra, ezután oldal át navigálja önt a kosár összesítőbe. Fontos: A rendelés leadásánál kérjük jelezze Áfá-s számla igényét ( a rendelés leadásánál írja a megjegyzésbe) utólagos módosításra sajnos nincs lehetőség. A Kosár menüpontban tudja módosítani a darabszámot és jobb oldalt pedig meg is tekintheti majd a részösszeget. Ha túl sok terméket adott meg a – (mínusz) gomb lenyomásával tudja csökkenteni vagy a + gombbal növelni, vagy a x gombbal törölni a terméket. Fontos a szállítást pedig mérlegeljük, hogy személyes átvétel vagy futárszolgálaton keresztül szeretné. Ha személyes átvételt szeretne, debreceni üzletünkben (4024 Debrecen Csapó u. 4. ) lehetősége van átvenni a megvásárolt készüléket. A készüléke átvételi időpontját telefonon egyeztetjük. A szállítás mód megadása után meg kell adnia a fizetési módot. Ez lehet közvetlen banki utalás, ami netbank vagy normál banki tranzakciót, pénztári befizetést jelent vagy utánvételes fizetés, mely esetben a termék átvételével egy időben kell rendeznie a termék és kiszállítás díját! Figyelem a bankok a tranzakcióért tranzakciós díjat számítanak fel, mely az adott bank mindenkori díjszabása szerint alakul!

vasarlas-apple4you

szallitas

 

Termékek árai

A termékekre a weboldalon feltüntetett árak vonatkoznak. Áraink bruttó árak. Az árak frissítése folyamatos, egy adott termék bármikor felkerülhet a választékba, vagy lekerülhet onnan, illetve egy adott termék ára a nap bármely szakában változhat.
Áfá-s számla igényét kérjük a rendelés leadásánál jelezze. Utólagos módosításra sajnos nincs lehetőség.

 

Megrendelés leadása

Megrendelésnél választhatja a regisztráció nélküli vásárlást, a regisztrálás illetve regisztrált vásárlóként a bejelentkezés között. A megrendelés feladása négy fő részből áll:
  • 1. Termék kiválasztása
  • 2. Szállítási adatok
  • 3. Áttekintés és fizetés
  • 4. Várni a megrendelést
A véglegesítés után a rendszer automatikus visszaigazoló email-t küld Önnek az 1. szakaszban megadott e-mail címére.
A megrendelés leadása és annak visszaigazolása a vásárlási szerződés létrejöttét jelenti a megrendelő és apple4you.hu között. Ezen vásárlási szerződést az Általános szerződési feltételek menüpontban elolvashatja.

Elküldött és visszaigazolt megrendelés visszavonása

Amennyiben a leadott megrendelés visszaigazolásakor derül ki, hogy elgépelés vagy rossz adatbevitel történt a vásárló részéről (pl. helytelen szállítási cím, vagy rossz rendelt termék mennyiség), úgy abban az esetben ügyfélszolgálaton keresztül van lehetősége az észrevett hibák korrigálására.

 

Szállítási cím adatok módosítása

Ha önt regisztrált vásárlónk az adatait és rendeléseit bármikor módosíthatja és nyomon követheti terméke státuszát.

 

szallitas-modositas

 

Rendelések teljesítése

Az egyes szakaszok között oda-vissza is léphet, illetve bármikor megszakíthatja a megrendelés feladását. A megrendelésed feladása után egy automatikus emailt kapsz, amiben részletesen fel van tüntetve a megrendelt áru és a szállítási, számlázási cím. A megrendelést 24-48 órán belül feldolgozzuk, és a rendelésed visszaigazoljuk, amíg ez nem történik meg a rendelésed nem érvényes. A szállítás megkezdéséről e-mailben és telefonon is tájékoztatunk!

 szamla

Fizetés

A fizetés történhet:

  • a helyszínen készpénzzel vagy bankártyával Apple4You.hu 4024 Debrecen, Csapó utca 4 és 6.
  • az online vásárlás során banki előreutalással (Bankszámla: OTP Bank 11738008-20870317-00000000)
  • utánvéttel, ebben az esetben Ön a termék vételárát a kézbesítéskor készpénzben fizeti meg a futárnak (30.000 Ft felett ingyenes a szállítás)

Az Apple4You a megrendelt terméket minden esetben – ideértve a készpénzes fizetést is – számlával szállíttatja ki a megrendelő nevére és címére. Amennyiben a megrendelő nem magánszemély (pl. cég), és megbízottja (átvevő) útján veszi át a terméket, akkor a számla az átvevőnek kerül átadásra, az Apple4You a szállítást követően eredeti számlát nem állít ki a megrendelésről.

Visszavásárlási garancia

Az Apple4You bizonyos keretek között visszavásárlási garanciát vállal – a visszavásárlási garancia alapján az átvételtől számított naptól vállalja a termék visszavételét és a kifizetett vételár visszatérítését. A visszavásárlás feltétele, hogy az eszköz hiánytalanul (készülék, tartozékok, nyomtatványok), eredeti csomagolás megbontása nélkül, ép állapotban (pl. mechanikai sérülés – karc, törés stb. nélkül) visszaszolgáltatásra kerüljön.

A visszavásárlási garancia érvényesítéséhez az értékesítést igazoló számlát vagy nyugtát szükséges bemutatni.

Kiszállítás

A megrendelt termék kiszállítása kérhető*:

Magyarország egész területén tetszőleges címre (pl. otthonra, munkahelyre)

* Amennyiben a megrendelő nem magánszemély (pl. cég) a kiszállítási cím kizárólag a cégjegyzékben szereplő, bejegyzett székhely vagy telephely adható meg.

Kiszállítás megadott címre:

A megrendelést és a hozzá tartozó dokumentumokat az Apple4You.hu megbízott partnere, az Express One futárszolgálat szállítja ki a megrendelő által választott időpontban, munkanapon 8 és 17 óra között.

Az Express One futárszolgálat által történő szállítás esetén a pontos időpontról és a kiszállítás folyamatának állapotáról az alábbi weboldalon talál információt: https://tracking.expressone.hu/

A futár a kiszállítást két alkalommal – a választott időpontban és az azt követő munkanapon – is megkísérli, amennyiben a kézbesítés sikertelen, a helyszínen értesítést hagy. Ha az ismételt kézbesítés sem jár sikerrel, akkor az értesítő szerint a megrendelt termék leadásra kerül a helyi postahivatalba, ahol 5 munkanapon belül vehető át.

Garancia (jótállás)

Az egyes tartós használatra rendelt termékek jótállási kötelezettségéről szóló 151/2003. (IX.22.) Korm. rendeletben foglaltaknak megfelelően a forgalomba hozó (gyártó/importőr), mint jótállásra kötelezett, az új eszközökre az értékesítéstől (online megrendelés esetén az átvételtől) számított 3 évig garanciát vállal, melyből 1 év teljeskörű, 2 év pedig szoftveres garancia – melynek teljesítése a forgalmazót terheli. A vásárlót a Ptk. 305-311/A. §-ban meghatározott jogok és kötelezettségek is megilletik.

A jótállási jegyet személyes átvétel esetén üzletünk (4024 Debrecen, Csapó utca 4 és 6.) munkatársa által, illetve üzletünk címére postai úton elküldve érvényesíthető.

A vásárló a jótálláson kívül szavatossági igényként is érvényesítheti jogait.

  • a jótállás terhére bejelentett, meghibásodott terméket javításra, bevizsgálásra csak az érvényes, a termékhez tartozó, és a forgalomba hozatalt igazoló jótállási jegy vagy az értékesítést igazoló számla
  • a szavatosság terhére bejelentett, meghibásodott terméket javításra, bevizsgálásra csak az értékesítést igazoló számla egyidejű átadása mellett fogad el, és továbbít a jótállásra vagy szavatosságra kötelezett márkaszervizébe.

 

Az oldalon megtalálható információk tájákoztató jellegüek. Bármilyen hiba esetén fordulj hozzánk bizalommal:

+36 70 775 07 60

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Írjon nekünk!