fbpx

( kereséshez nyomj entert )

+36 (70) 775 0760

Általános szerződési feltételek

cím

szöveg

box neve

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

 

A GSM Diszkont Kft. (apple4you.hu) online áruházában elektronikus úton megrendelést adó vásárlók részére

1. Általános rendelkezések

A GSM Diszkont Kft. (4024 Debrecen, Csapó utca 6., Adószám: 23904589-2-09, Cégjegyzékszám: 09-09-023006) – a továbbiakban apple4you.hu   – mobiltelefonok, iPadek, Macbookok és iMacek, valamint az ezekhez tartozó kiegészítők házhoz szállítását végzi.  Az apple4you.hu interneten elérhető termékkatalógusa ezen termékeket kínálja eladásra. A webáruházbeli elektronikus rendeléssel az alábbi feltételek szerint szállítási szerződés jön létre az apple4you.hu és a rendelést leadó magánszemély vagy cég – a továbbiakban Megrendelő – között. A megrendelő a rendelés véglegesítésekor, annak leadásával fogadja el e szerződés feltételeit.Az apple4you.hu kijelenti, hogy mind a webáruház működtetéséhez, mind a termékek értékesítéséhez, mind pedig a kiszállítási tevékenység végzéséhez az összes jogszabályban előírt szakhatósági engedéllyel rendelkezik.

 

2. Szerződő felek azonosítása

A vásárlási szerződés az apple4you.hu, mint eladó, és a Megrendelő, mint vevő között jön létre. A GSM Diszkont Kft. csak a www.apple4you.hu oldalon, a cég nevével és adataival jól felismerhetően azonosított internetes katalóguson keresztül leadott rendelésekért felel.

Megrendelő a regisztrációs adatlap kitöltésével adja meg vásárlási adatait, amelyeket minden egyes rendelés leadásánál lehetősége van módosítani, a GSM Diszkont Kft. ezeknek megfelelően teljesíti a megrendelést és állítja ki a számlát. A hibás vagy hamis adatok megadásából eredő károkért minden felelősség a Megrendelőt terheli. A GSM Diszkont Kft. a nyilvánvalóan hibás vagy hamis regisztrációt jogosult törölni, továbbá kétség esetén a Megrendelő valódiságát jogosult ellenőrizni.

Megrendelő e szerződés elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.

 

3. Árak

A terméklistában és a termékek adatlapján feltüntetett ár az adott termék bruttó fogyasztói ára, amelynek érvényessége kizárólag az adott megjelenés időpontjában készleten lévő és ezért megrendelhető termékekre vonatkozik. Amennyiben a megrendelő megrendelést ad le egy termékre, úgy az apple4you.hu kötelezi magát, hogy a kiválasztott terméket a megrendeléskor érvényes fogyasztói áron szállítja ki Megrendelőnek. Ezt az árat a megrendelésre küldött visszaigazolás tartalmazza.

 

4. Számlázás

Cégünk mobiltelefonok adás-vételével foglalkozik. Az oldalon találhatóak használt, és esetleg új, készülék, amelynek a beszerzése magánszemélyektől történik.  Ezekre a termékekre viszonteladóként ezen tevékenységükre az Áfa-törvény XVI/2. alfejezetének rendelkezéseit alkalmazzuk, miszerint a kiállított számla 0% áfát tartalmaz, mely költségként elszámolható, de áfa visszaigénylésre nem jogosítja. Az új készülékekről 27%-os Áfás számlát tudunk kiállítani. Ezt nem csak költségként lehet elszámolni, ebből az áfa összege is visszaigényelhető. Kérjük vegyék figyelembe, hogy a készülékek beszerzése külön megrendelésre történik.

Felhívjuk kedves céges Megrendelőink figyelmét, számlaigény esetén az adószám mező kitöltése kötelező. Ezt az adatot 2013.01.01-jétől kötelező a számlán feltüntetni. Számlát csak adószám megadásával tudunk kiállítani.

Az esetleges készlethiányért, várokozási időért vagy az ebből eredő kellemetlenségek miatt megértésüket kérjük.

 

5. Apple4you.hu felelősségvállalása

A webáruház működésével kapcsolatos tudnivalók a “Vásárlási információk”, a kiszállítással és a fizetéssel kapcsolatos tudnivalók a “Szállítási és fizetési információk” menüpontban olvashatók.  Az apple4you.hu vállalja, hogy a fent jelzett dokumentumban leírtakat magára nézve kötelezőnek tekinti és azok teljesüléséért mindent elkövet. Késedelmes teljesítés esetén az apple4you.hu felelősséget nem vállal.

 

6. A Megrendelő felelősségvállalása

Megrendelő tudomásul veszi, hogy a megrendelés leadása részéről ajánlatnak minősül, melyhez kötve van. Megrendelő rendelése(i) jóváhagyásával jelen szerződést elfogadja, és az itt leírtak be nem tartásával szerződésszegést követ el, melyért jogi felelősséggel tartozik.

Megrendelő vállalja, hogy az általa jóváhagyott rendelésekben megrendelt árut tartalmazó küldemények átvételéről és kifizetéséről gondoskodik az általa választott fizetési módnak megfelelően. Amennyiben a küldemény kézbesítése a Megrendelő hibájából meghiúsul, úgy a megrendelés összegének 20%-át, mint kezelési, csomagolási és szállítási költséget, a Megrendelő megtéríti az apple4you.hu számára.

 

7. A szerződés hatálya

Jelen szerződés a megrendelés jóváhagyásával lép hatályba, és a megrendelés teljesülésével zárul le. Folyamatos rendelés esetén a szerződés mindaddig hatályban marad, amíg felek összes egymással szembeni követelése nem teljesül.

Az apple4you.hu rendszere minden érvényes rendelésnek automatikusan rendelésazonosító számot ad, melyet a jóváhagyást követő oldalon, illetve a megrendelő által megadott címre küldött rendelésigazoló e-mailben közöl. Csak a rendelésazonosítóval rendelkező megrendelés érvényes.

A megrendelést az apple4you.hu a leadást követően haladéktalanul, de legfeljebb egy órán belül igazolja vissza. A vásárlási szerződés a visszaigazolással jön létre. Amennyiben a megrendelést az apple4you.hu egy órán belül nem igazolja vissza, úgy a megrendelő az ajánlati kötöttsége alól mentesül.

A megrendelő a megrendelt termékek átvételét követő 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól, kivéve, ha a megrendelt és kiszállított áru természete a visszaszolgáltatást nem teszi lehetővé.

Elállás esetén az apple4you.hu köteles a sérülésmentesen, hiánytalanul, bontatlan csomagolásban visszaszolgáltatott termék(ek) ellenértékét a visszaszolgáltatást követő nyolc napon belül visszatéríteni. Az elállási jog gyakorlása miatt felmerült költségeket megrendelő viseli.

 

8. Adatkezelés

Az apple4you.hu látogatói a regisztráció során megadják személyes adataikat (név, cím, telefon, e-mail, stb). Ezeket az adatokat az apple4you.hu kizárólag a megrendelések végrehajtása érdekében tárolja. Az apple4you.hu ügyfélszolgálata szükség esetén, kizárólag a kapcsolatfelvétel céljából használja az adatokat és a szállításhoz. Az apple4you.hu semmilyen körülmények között nem továbbítja ügyfeleinek adatait harmadik személy részére.

 

9. Panaszkezelés rendje

Az apple4you.hu célja, hogy valamennyi megrendelést megfelelő minőségben, a megrendelő teljes megelégedettsége mellett teljesítsen. Amennyiben Megrendelőnek mégis valamilyen panasza van a vásárlási szerződéssel vagy annak teljesítésével kapcsolatban, úgy panaszát a mindenkori ügyfélszolgálati telefonszámon, vagy az info@apple4you.hu e-mail címen, vagy postai levél útján is közölheti. Az apple4you.hu a panaszokat legkésőbb azok beérkezésétől számított 3 munkanapon belül kivizsgálja, és a panasz közlésével azonos módon tájékoztatja Megrendelőt a vizsgálat eredményéről, valamint arról, hogy annak elutasítása esetén milyen jogorvoslati lehetőségek állnak Megrendelő rendelkezésére.

A jelen szerződésben és a kapcsolódó dokumentumokban nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyv, valamint az elektronikus kereskedelemre és a távollevők közötti szerződéskötésre vonatkozó jogszabályok az irányadók.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Írjon nekünk!