fbpx

( kereséshez nyomj entert )

+36-70 / 775-0760

VÉGRE! Mától Magyarországon is használható a Watch S4 EKG funkciója!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Március 27-én, azaz a tegnapi este folyamán újabb frissítés érkezett Apple Watch készülékekre az almásoktól. A kaliforniai cég watchOS frissítésében szereplő EKG funkciót mostantól 19 új országban, köztük hazánkban is használhatják a Series 4-es órák tulajdonosai. VÉGRE!

 

Az alkalmazás eléréséhez elsőkörben frissíteniük kell a felhasználóknak az iPhone készülékeiket az aktuális szoftverre, tehát az iOS 12.2-re. Második lépésként magán az okosórán is szoftverfrissítést kell végrehajtani és telepíteni a watchOS 5.2-t. Ha ezeket elvégeztük, akkor a Watch alkalmazás már fel is dobja az EKG funkció lehetőségét!

 

Pofonegyszerű az EKG mérés, hiszen miután megnyitottuk az alkalmazásunkat, már csak mutatóujjunkat kell ráhelyezni a digitális koronára. Rövid időn belül el is készül a felmérés, melynek végeredményét az Egészség alkalmazásban találhatjuk meg.

 

További országok, ahol mostantól elérhető az EKG funkció:

Németország, Olaszország, Spanyolország, Franciaország, Görögország, Ausztria, Románia, Belgium, Svédország, Dánia, Finnország, Svájc, Írország, Luxemburg, Hollandia, Portugália, Hongkong, Puerto Rico, Egyesült Királyság, USA, Amerikai Virgin-szigetek, Guam.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Írjon nekünk!