fbpx

( kereséshez nyomj entert )

+36-70 / 775-0760

Végre elindulni látszik az indiai iPhone biznisz

og
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Az elmúlt hónapok során többször olvashattunk az Apple és India fejleményeiről. Tudjuk nagyon jól, hogy az ázsiai országban csak úgy nyithat valaki saját boltot, ha beszáll az ország gazdaságába azzal, hogy helyben gyártja le a termékeket, vagy  azok alkatrészeit.

 

Az Apple emiatt már több kezdeményezést tett, nemrég pedig arról volt szó, hogy heteken belül megindul a gyártás. Az Economic Times mostani információi szerint pedig hamarosan megkezdődik az iPhone SE értékesítése. Még csak az Apple online áruházából lesz rendelhető a teljes egészében Indiában összeszerelt telefon.

 

Indiában csak az itt készült termékeket fogják eladni. Ezzel a lépéssel az Apple olcsóbban elő tudja állítani a készülékeit, hiszen eleve nem kerül rá vám. Emiatt pedig olcsóbban tudják adni. Egyes híresztelések szerint Indiában olcsóbb lehet a telefon, mint más országokban, tekintettel arra, hogy az emberek kevésbé engedhetnek meg maguknak drágább okostelefonokat.

 

Az is tervben van, hogy az Apple az elkövetkezendő 5-10 éven belül 5 Apple Store-t nyit az országban. Ez még hosszabb folyamat lesz, de érdemes lesz kivárni, hogy hogyan teljesítenek az idő előrehaladtával a kaliforniaiak.

 

Forrás: ihungary.hu

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Írjon nekünk!