( kereséshez nyomj entert )

+36-70 / 775-0760

Újabb tokozásokat kaphat az Apple Watch Series 5!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy az utóbbi időszakban az iPhone 11 kapta a legnagyobb főszerepet az almás hírekben. Jelen esetben azonban egy neves elemző csapat arra a következtetésre jutott a watchOS 6 legújabb bétájának meglenéséből adódóan, hogy sejtelmeik szerint változások lesznek az Apple Watch Series 5 Edition órák tokozásaival kapcsolatban.

 

Az egyenlőre bétaverziós szoftverben két olyan animációt találtak az elemzők, amely egy 44 mm-es titánium és kerámia tokozást mutat a már megszokott, alumínium házak mellett. Nyilvánvalóan ezt nem vehetjük 100%-ra biztosra, de azzal már tisztában vagyunk, hogy a kaliforniai vállalat gyakran rejt el kisebb-nagyobb dolgokat újonnan megjelenő rendszereiben, amelyek igen nagy valószínűséggel napvilágra is fognak kerülni.

 

Az Apple Watch Series 1 óráknál korábban arany tokozást használtak az almások, a második és harmadik generációnál viszont már a kerámia tokozásra tértek át az Edition esetében.

Sajnos a negyedik generációnál kimaradt az egyedi tokozás, de úgy tűnik, hogy a Watch Series 5-nél visszajöhet, illetve a kerámia ház mellett akár egy titánium tokozást is kaphatunk a szóbeszédek szerint.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Írjon nekünk!