fbpx

( kereséshez nyomj entert )

+36-70 / 775-0760

Új csevegőszolgáltatással rukkolhat elő a Facebook!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Nagyon úgy néz ki, hogy egy igazi iMessage riválissal kíván előállni a Facebook csapata, hiszen a közeljövőben a vállalat három fő alkalmazásának (Messenger, Instagram, WhatsApp) csevegőszolgáltatásait építik egybe. Korábban már voltak hasonló hírek, de most egy neves fejlesztő újabb bizonyítékokat talált.

 

Egy korábbi konferencia keretein belül ezt megelőzően már felmerült ez a lehetőség, azonban akkor még a vállalat CEO-ja azt nyilatkozta, hogy gondolkodóban vannak.
Sajnos arról nem szólnak a hírek, hogy mikorra hozhatja össze ezen lépését Mark Zuckerberg és csapata, de elviekben idén még nem kell rá számítanunk.

 

Az új felfedezések alapján ismételten elérhető lenne a Facebook alkalmazásból a chat funkció és a jövőben nem csak a Messenger beszélgetéseinket bonyolíthatnánk itt le, hanem a másik két közösségi szolgáltatásét egyaránt.

 

A Facebook 2014-ben adta ki a Messenger alkalmazást, s ekkor szakadt ki a csevegőszolgáltatás a fő alkalmazásból. Most ugyan visszahozzák, de elviekben sokkal korlátoltabb lehetőségeik lesznek így a felhasználóknak, mint a különálló Messenger alkalmazásban.

 

 

 

 

Forrás: iHungary.hu

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Írjon nekünk!