fbpx

( kereséshez nyomj entert )

+36 (70) 775 0760

A Touch ID-t még mindíg többen kedvelik a Face ID-nál!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

A kaliforniai vállalat 2017. szeptemberében kiadott csúcstelefonja, az iPhone X volt az első olyan okostelefon, amelyben szinte a legfejlettebb előlapi kamerarendszer mutatkozott be. Ettől a perctől kezdve hanyagolták a jól bevált és régóta használt Touch ID-t és elmondták, hogy a Face ID-é lesz a jövő.

 

Az almás cég vezetői azt is elmondták, hogy nagyjából kétéves előnyben vannak a konkurenciákhoz képest, s a mai napig nem sikerült egyetlen egy riválisuknak sem komolyabb alternatívát bemutatniuk.

A Digitimes beszámolója szerint a piac továbbra is nagy igényt tart az ujjlenyomat olvasóval ellátott okostelefonokra, azonban a gyártók mostantól sokkal inkább a kijelzőbe ágyazott megoldást fogják előnyben részesíteni.

 

Ezzel a megoldással közel széltől szélig terjedő kialakítást hozhatnak létre a gyártók. Az oldal forrásai alapján egyébként az idei év végéig 42 millió ehhez szükséges panelt és kiegészítőt szállítanak le a gyártók az ügyfeleik részére, s a következő évben akár a 100 milliós számot is elérheti ennek a mértéke.

A Digitimes szerint leginkább a közép és felső kategóriás okostelefonokban lesz elterjedt a kijelzőbe ágyazott ujjlenyomat olvasó.

 

 

 

Forrás: iHungary.hu

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Írjon nekünk!