( kereséshez nyomj entert )

+36-70 / 775-0760

Time-of-Flight szenzorral érkezik 2020-as iPad Pro, a MacBook billentyűk is változnak!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Ming-Chi Kuo neves elemző ezúttal is hozza formáját, ugyanis a következő évi iPad Pro és MacBook Pro modelljeivel kapcsolatosan árulkodott.

 

Legfontosabb információ elsősorban az, hogy 2020. tavaszán biztosan érkezik új iPad Pro modell a kaliforniaiak palettájába, melyben nem csak 3 hátlapi kamera lesz, hanem a Time-of-Flight szenzor is (például az iPhone X előlapi kamerája is tudja ezt).

A szenzor használatával lényegesen jobb képeket készíthetünk ezentúl, hiszen a szenzor képes felmérni bizonyos távolságon belül, hogy mennyire helyezkednek el a képen látható tárgyak és személyek

 

Az új iPad Pro modellekkel az almás cég egyértelműen a professzionális felhasználókat célozza meg, azonban mi továbbra is értelmetlennek tartunk egy ilyen technológiát egy tabletben – mondjuk az, hogy benne lesz, nyilván nem okoz hátrányt, de a kérdés inkább az, hogy ki fog egy iPad által profibb képeket készíteni?

 

A másik fontos dolog az, hogy az almások számára nem igazán vált be a pillangó mechanikás billentyűzet MacBook-ok esetében, melyeket az utóbbi évi MacBook Air és Pro modellek alkalmaznak.

Ebből eredően az Apple minden bizonnyal visszatér a korábban alkalmazott ollós mechanikához, amelyet sokkal többen preferálnának, s ha minden igaz, akkor 2020 második negyedévében érkeznek a legújabb MacBook Pro modellek.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Írjon nekünk!