( kereséshez nyomj entert )

+36-70 / 775-0760

Szeptemberben érkezhetnek a legújabb MacBook Prók, új méretben!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Az egyik neves hírközlő cég beszámolója alapján az IHS Market csapata már nagyjából sejti, hogy milyen lesz a minden bizonnyal idén ősszel megjelenő 16 inches MacBook Pro. Régóta hallhattunk már róla pletykákat, azonban mostmár nem is kell rá sokat várnunk.

 

A legfontosabb változás az lesz, hogy az új Pro felbontása 3072 x 1920 pixel lesz, ami nagyobb, mint a 15 colos Retinás modelleknél, hiszen ott 2880 x 1800-as felbontásról beszélünk jelenleg.

Mint azt már tudhatjuk, a kaliforniaiak nem olyan rég frissítették a MacBook Pro szériát, viszont az új 16 colos modellnél több újdonságra is számíthatunk. A kijelző sajnos még mindíg LCD lesz, azonban biztosan még erősebb processzort fog kapni, és a billentyűzeten is fognak javítani.

 

Különböző források szerint az almások 2019. szeptemberében kezdik meg a tömeggyártást, és nagyjából havi 250 ezer gépet terveznek előállítani. Kb. 3000 dolláros lehet az új 16 colos MacBook Pro indulóára, ami magyar forintban átszámolva az egymilliós érték fölött lesz.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Írjon nekünk!