( kereséshez nyomj entert )

+36-70 / 775-0760

Szállítási és fizetési információk

cím

szöveg

box neve

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Szállítási módok, díjak

Kiszállítást csak 5.000 Ft feletti megrendelés esetén áll módunkban teljesíteni.

Házhozszállítás: 30.000 Ft feletti vásárlás esetén az ország egész területén ingyenes, 30.000 Ft alatti vásárlás esetén 2 000 forint. A házhozszállítást az Express One Hungary Kft. futárszolgálat végzi.

Személyes átvétel üzletünkben (ingyenes): Apple4You, 4024 Debrecen Csapó u. 4-6 sz.

A megrendelt termék kiszállítása kérhető*:

  • Magyarország egész területén tetszőleges címre (pl. otthonra, munkahelyre)

* Amennyiben a megrendelő nem magánszemély (pl. cég) a kiszállítási cím kizárólag a cégjegyzékben szereplő, bejegyzett székhely vagy telephely adható meg.

Kiszállítás megadott címre:

A megrendelést és a hozzá tartozó dokumentumokat az Apple4You.hu megbízott partnere, az Express One futárszolgálat szállítja ki a megrendelő által választott időpontban, munkanapon 8 és 17 óra között.

Az Express One futárszolgálat által történő szállítás esetén a pontos időpontról és a kiszállítás folyamatának állapotáról az alábbi weboldalon tud érdeklődni: https://tracking.expressone.hu/

A futár a kiszállítást két alkalommal – a választott időpontban és az azt követő munkanapon – is megkísérli, amennyiben a kézbesítés sikertelen, a helyszínen értesítést hagy. Ha az ismételt kézbesítés sem jár sikerrel, akkor az értesítő szerint a megrendelt termék leadásra kerül a helyi postahivatalba, ahol 5 munkanapon belül vehető át.

 

Fizetési információk

A fizetés történhet:

  • a helyszínen készpénzzel és bankkártyával Apple4You.hu Debrecen, Csapó u. 4 – 6 sz.
  • az online vásárlás során banki átutalással (Bankszámla: OTP Bank 11738008-20870317-00000000)
  • utánvéttel, ebben az esetben Ön a termék vételárát a kézbesítéskor készpénzben fizeti meg a Szállítónak. (legfeljebb bruttó 300.000 Ft-ig.)

Az Apple4You a megrendelt terméket minden esetben – ideértve a készpénzes fizetést is – számlával szállíttatja ki a megrendelő nevére és címére. Amennyiben a megrendelő nem magánszemély (pl. cég), és megbízottja (átvevő) útján veszi át a terméket, akkor a számla az átvevőnek kerül átadásra, az Apple4You a szállítást követően eredeti számlát nem állít ki a megrendelésről.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Írjon nekünk!