( kereséshez nyomj entert )

+36-70 / 775-0760

Renderképek és videó az iPhone SE 2-ről!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Minden bizonnyal a tavasz folyamán nyilvánosságra hozza a kaliforniai vállalat a legújabb iPhone modellt, az iPhone SE 2-t (vagy iPhone 9-et). Ennek tudatában már készültek renderelt képek, videók természetesen.

 

Ming-Chi Kuo, a nagy hírnévnek örvendő Apple elemző 2019 októberében kijelentette azt, hogy a 2020-as év új, olcsó iPhone-t hozhat. Egészen pontosan a 2016 tavaszán piacra dobott iPhone SE utódját, az iPhone SE 2-t, aminek érkezéséről már régóta olvashattunk különböző szóbeszédeket, de eddig még egyik sem valósult meg. A sokak által vált olcsóbbik modell neve akár iPhone 9 is lehet majd.

 

Jelen esetben a mindig pontos információiról ismert szivárogtató, OnLeaks készített renderelt képeket, valamint egy videót arról, milyen lesz majd maga a készülék.

 

Szerinte a 4,7 colos kijelző egy 138,5 x 67,4 x 7,8 milliméteres házban foglal majd helyet, ami így méreteit tekintve leginkább az iPhone 8-al lesz azonos, valamint szintén megkaphatja a vezetéknélküli töltés támogatását az üveghátlappal együtt. Minden bizonnyal lesz benne Touch ID, az LCD kijelző mögött pedig egy A13 Bionic processzor fog majd dübörögni.

 

Lássuk a videót:

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Írjon nekünk!