fbpx

( kereséshez nyomj entert )

+36-70 / 775-0760

Néhány szó az Apple Pay-ről!

Apple Pay Magyarország
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Az OTP Bank Nyrt-nek a napokban frissült az iOS alkalmazása, amely többek között már Magyarországon is támogatja az Apple Pay-t és így már most hozzá tudjuk adni a MasterCard vagy Maestro típusú kártyánkat a Wallet alkalmazásunkhoz.

Bankkártyánkat a gyári Wallet alkalmazáson belül tudjuk hozzáadni a + gomot kiválasztva. Előfordulhat az is, hogy nem jelenik meg a + gomb első belépéskor, ilyenkor azt tudjuk tenni, hogy újraindítjuk készülékünket, ha ez nem segített, akkor pedig állítsuk át készülékünk régióját UK-re, vagy US-re.

A másik és egyben könnyebb beaktiválási lehetőség pedig az, hogy a meglévő ingyenes OTP SmartBank alkalmazásunkat frissítjük és megnyitjuk, az app egyből feldobja nekünk az Apple Pay hozzáadásának lehetőségét, mint ahogy a képen is látható:

Apple Pay Magyarország

Amit még tudnod kell az Apple Pay-el történő vásárlással kapcsolatosan:

– Nem jár plusz költségekkel

– Biztonságos

– Minden olyan helyen tudsz fizetni vele, ahol lehetséges a Paypass fizetés

– Touch ID-val, vagy Face ID-val tudod jóváhagyni a fizetést (5000 Ft felett is)

– Apple Pay-t támogató eszközök: Apple iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR. Apple Watch S 1/2/3/4, Apple MacBook Pro TouchBar. Apple iPad (amelyik rendelkezik Touch ID-val, vagy Face ID-val)

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Írjon nekünk!