fbpx

( kereséshez nyomj entert )

+36 (70) 775 0760

Nagyszerű fotók készültek az iPhone XR-el!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Ahogyan azt már nagyon jól tudjuk, amint a kaliforniai vállalat kiad egy-egy új terméket, azt onnantól kezdve nagy üzemben promózza. Az elmúlt években elindította a ‘Shot on iPhone’ kampányát az almás cég, amely arról szól, hogy az adott évi csúcsmodellekkel készített felhasználói képeket és videókat megosztották a nagyközönség számára.

 

Idén ősszel is ez történt, hiszen immáron több hete piacon van az iPhone Xr. Az Apple egy dedikált oldalon emelt ki pár nagyszerű képet arról, hogy voltaképp mire képes az iPhone Xr hátlapi kamerája.

 

Tudjuk jól, hogy az iPhone Xr és az iPhone Xs között annyi a különbség, hogy a csúcsmodell XS-ben van egy második szenzor, amivel nem csak a kétszeres optikai zoom érhető el, hanem általa készíthetőek remek portré fotók. Az Xr esetében csak egy kamera van, s az úgynevezett ‘bokeh’ effektet szoftveresen oldotta meg a kaliforniai cég, amitől eleinte sokan féltek, de most készült képeket elnézve nem lehet panaszuk.

 

 

Érdemes megjegyezni, hogy napjainkban már minden okostelefonnal kiváló képeket készíthetünk. Egyszerűen elérkeztünk arra a pontra, hogy az átlagfelhasználók egy okostelefonnal fényképeznek egy drágább fényképezőgép helyett.

 

A most készült iPhone Xr képek valóban kiemelkedőek, de nem árt szem előtt tartani, hogy kell egy kis szakértelem ahhoz, hogy minél nagyszerűbb képeket készíthessünk.

 

A további fotókat az alábbi linken tekinthetitek meg: “Shot on iPhone”

 

 

Forrás: iHungary.hu

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Írjon nekünk!