( kereséshez nyomj entert )

+36-70 / 775-0760

Megjelent az iPad Pro 2020, brutális Magic Keyboard-al!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

A napokban merült fel, hogy az almás cég a hét folyamán frissíti majd a MacBook Air modelljeit, azonban ennél több terméket kaptunk. Mivel a márciusi eventről nagyon hallgattak, valamint a járvány miatt amúgy is elnapolnak minden rendezvényt, így feltehetően ezen termékekről is szó esett volna a március végi eventen, melyeket végül most frissítettek.

Először is itt az új iPad Pro. Meglepetésünkre nem az iPhone 11-ből ismert A13 Bionic chip került bele, hanem az egy generációval korábbi testvére, ám annak a valamelyest felturbózott változata, az A12Z Bionic.

Pontos számokat nem osztottak meg az almások, de elviekben ez az eddigi leggyorsabb iPad a 8 magos GPU-nak és a szintén 8 magos CPU-nak köszönhetően. Elviekben 10 óra aktív használatot bír a tablet, valamint az LTE is 60 százalékkal gyorsabb lett.

 

 

További érdekesség, hogy a hátoldalon két kamera, valamint egy LiDAR szenzor található meg, amivel az Apple szerint jobban érzékeli a mélységélességet a tablet. Jobb képeket készíthetünk majd általa, valamint a kiterjesztett valóságbéli funkciói is fejlődnek ezáltal.

Ami viszont további újdonság, hogy itt az úgynevezett Magic Keyboard a tablethez, amivel lényegében egy MacBook-ot varázsolhatunk az iPad Próból, hiszen egy trackpad-et is elrejtettek benne.

A 11 colos iPad Pro 325 ezertől, míg a 12,9-es nagy testvére 400 ezer forinttól indul. A tablet már rendelhető, azonban a Magic Keyboardra még egy hetet várni kell, s ennek megfelelően hivatalos árat sem közöltek.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Írjon nekünk!