( kereséshez nyomj entert )

+36-70 / 775-0760

Megjelent a 2020-as iPhone SE!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Az elmúlt hetekben egyre többször olvashattunk a második generációs iPhone SE-ről, amit sokszor iPhone 9-ként emlegettek.

Sokat vártunk rá és úgy volt a korábbi szóbeszédek alapján, hogy a kaliforniai cég egy márciusi előadás berkein belül mutatja be, azonban ez elmaradt. Ettől függetlenül most már hivatalos, itt az új iPhone SE!

Nézzük a nyers adatokat: 4,7 colos méretben jelent meg, akárcsak az iPhone 8, miközben a telefon lelkét egy A13 Bionic chip hajtja meg, amely elsőnek a tavaly megjelent iPhone 11 modellekben debütált.

Hivatalosan nem derült ki, hogy mennyi RAM van a telefonban, de feltehetően 3GB-tal érdemes számolni – bár ez az elkövetkezendő napok folyamán úgyis kiderül.

 

 

A telefon hátoldalán egy 12 megapixeles kamera kapott helyet. A hitelesítésért továbbra is a Touch ID felel, így nem érdemes előlapi kamerakivágást keresni a telefonban.

Ennek ellenére, a telefon elején található szenzor 7 megapixeles lett. Az új iPhone SE három színben érhető el: fekete, fehér és piros (Product RED).

A készülékek április 17-től rendelhető elő. A 64GB-os alapmodellt 180 ezer forintért vásárolhatjuk meg az Apple-től, de mellette elérhető a 128GB-os modell 200 ezerért, valamint a 256-os kiadást 240 ezerért.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Írjon nekünk!