( kereséshez nyomj entert )

+36-70 / 775-0760

Letölthető az iOS 13.5, gyorsabb arcmaszk felismeréssel!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

A tegnapi este folyamán végre letölthetővé vált mindenki számára a legújabb iOS frissítés, a 13.5-ös verzió. Emellett egyébként megjelent az iPadOS 13.5 és a tvOS 13.4.5 is, ami kisebb hibajavításokat rejt magában, valamint a korábbi iOS készülékeknél elérhető az iOS 12.4.7, ami szintén értékes újdonságokat rejt magában.

A frissítés lényegében az arcmaszk használatával Face iD-s készülékekre vonatkozik leginkább, mivel mostantól sokkal gyorsabban fogja feldobni maszk használatakor a jelkód megadásának lehetőségét.

 

Lássuk a frissítések pontos tartalmát:

 

iOS 13.5

“Az iOS 13.5 arcmaszk viselésekor gyorsabbá teszi a hozzáférést a jelkódmezőhöz a Face ID-val rendelkező eszközökön, valamint tartalmazza a Fertőzésnek való kitettségről szóló értesítés API-ját, amely támogatja a közegészségügyi hatóságok COVID-19-nek való kitettséget nyomon követő alkalmazásait.

FaceTime

Ez a frissítés tartalmaz egy olyan beállítást is, amellyel vezérelhető a csoportos FaceTime-hívások videómozaikjainak automatikus kiemelése, valamint hibajavításokat és egyéb fejlesztéseket tartalmaz.

Előfordulhat, hogy néhány funkció nem érhető el minden régióban vagy az összes Apple eszközön.”

 

 

iPadOS 13.5

“Az iPadOS 13.5 arcmaszk viselésekor gyorsabbá teszi a hozzáférést a jelkódmezőhöz a Face ID-val rendelkező eszközökön, valamint tartalmaz egy lehetőséget, amellyel vezérelhetők a csoportos FaceTime-hívások automatikus kiemelései. Ez a frissítés hibajavításokat és egyéb fejlesztéseket tartalmaz.

A Face ID és a jelkód

Arcmaszk viselésekor egyszerűbb feloldási folyamat a Face ID-val rendelkező eszközök számára. A jelkódmező automatikusan megjelenik, amikor arcmaszkot visel, és a Zárolási képernyő aljáról felfelé legyint.
A funkció az App Store-ral, Apple Booksszal, Apple Payjel, iTunesszal és a Face ID-val való bejelentkezést támogató egyéb alkalmazásokkal való hitelesítéskor is működik.

FaceTime

Lehetőség a csoportos FaceTime-hívások automatikus kiemeléseinek vezérlésére, hogy a videómozaikok mérete ne változzon meg, amikor egy résztvevő beszél.

Ez a frissítés hibajavításokat és egyéb fejlesztéseket is tartalmaz.

Kijavít egy problémát, amely miatt fekete képernyő jelenhet meg néhány webhely esetén, videó streamelésekor. Megold egy problémát a megosztási lapon, amely miatt előfordulhat, hogy a javaslatok és műveletek nem töltődnek be.”

 

 

iOS 12.4.7

“Az iOS 12.4.7 fontos biztonsági frissítéseket tartalmaz, és javasolt az összes felhasználó számára.”

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Írjon nekünk!