fbpx

( kereséshez nyomj entert )

+36-70 / 775-0760

Itt a második generációs Apple AirPods!

Apple AirPods
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

A mai nap folyamán semmiféle előjel nélkül megjelent a legújabb, második generációs Apple AirPods! A vezeték nélkül tölthető tokkal, hatékonyabb chippel és ‘Hey Siri’ funkcióval rendelkező új almás headset azonban az előző generációhoz képest drágább lett.

 

Az új Apple AirPods első és legfontosabb újítása a vezeték nélküli töltés támogatása. Mostantól a tokot bármilyen Qi töltőre felhelyezzük, az tölteni fog. A töltést visszajelző LED már a füles tokjának elejére került, így tökéletesen látható a töltöttség visszajelzése.

 

A második fontos újítás a H1 chip. A legújabb Apple headset ezentúl 50%-al gyorsabb beszélgetési időt biztosít elődjénél. Ráadásul a Bluetooth eszközeinkhez is még gyorsabban fog csatlakozni.

 

Új funkciók ezen felül a még fejlettebb Siri használat, amelynek elégséges csak annyit mondanunk, hogy “Hey, Siri” és máris működik a hangvezérlés.

 

Extraként a hivatalos Apple oldalon akár gravíroztathatunk is néhány karaktert fülesünk tokjára.

 

A második generációs Apple AirPods hivatalos bevezető ára 74.990 Ft, azonban van lehetőségünk a Qi töltős tokot külön is megvásárolni 29.990 Ft fejében. Az első generációs AirPods ára nem változott.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Írjon nekünk!