fbpx

( kereséshez nyomj entert )

+36 (70) 775 0760

Hamarosan érkezik az iPad Mini 5!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

A kaliforniai cég az elmúlt években jónéhány iPad modellt dobott piacra, ugyanis az úgynevezett alapmodelleken felül megjelentek a Pro változatok is, azonban a Mini szériáról már egy jó ideje megfeledkeztek.

 

Ha szóbeszédek igazak, akkor a China Times és a Mac Otakara legújabb beszámolói szerint hamarosan érkezhet mégegy új alapmodell és az ötödik generációs Apple iPad Mini is.

 

Az almások 2015. szeptembere óta nem frissítették az iPad Mini vonalat. A mostani információk ugyan nem voltak túl bőbeszédűek, csupán annyit árultak el, hogy a 2019-es év első felében dob piacra az Apple egy új 10 és nem 9,7 colos iPad-et, ami alatt ott lesz a kicsivel kedvezőbb árfekvésű iPad Mini 5-öt egyaránt. Hogy bemutatkozik-e bennük a Face ID, vagy ismételten a Touch ID-t alkalmazzák az nem tudott, de inkább az utóbbi felvetés az esélyesebb.

 

A pletykákban sajnos árakról nem olvashattunk, de az új 10 inches iPad feltehetően az alap 400 dolláros árról indul, mint a jelenleg piacon lévő belépőszintű Apple tablet, míg a Mini egy kicsivel még ennél is olcsóbb lehet. Az új iPad-eket nagy eséllyel idén márciusban fogják bemutatni a kaliforniaiak.

 

 

 

Forrás: iHungary.hu

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Írjon nekünk!