( kereséshez nyomj entert )

+36-70 / 775-0760

Bemutatjuk a 16 colos MacBook Pro-t!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

A hét folyamán teljesen váratlanul megjelent az Apple MacBook Pro 16 inches kivitelben. Piacra dobásával a kaliforniaiak hanyagolták a 15-ös szériát, az árszabás nagyjából viszont ugyanaz maradt, mint elődjénél.

 

A csúcsgép méretei fizikálisan szinte egy az egyben megegyeznek a korábbi 15 colos MacBook Próval, azonban az Apple-nek mégis sikerült egy 16 colos kijelzőt elrejtenie benne úgy, hogy csökkentette a kijelző kávájának a méretét. Ennek köszönhetően a felbontás 3072 x 1920 pixel lett, valamint a fényerő továbbra is 500 nit maradt.

 

A laptopban mostantól az Intel 9. generációs Core i processzorai kaptak helyet. Mindkét gép alapból 16 GB RAM-mal van felszerelve, amit egyébként 64GB-ig bővíthetünk, illetve opcionálisan 8 TB SSD-t rakhatunk bele. A hatmagos gépben egy AMD Raden Pro 5300M grafikus kártyát találhatunk meg, míg a nyolcmagosban az eggyel nagyobb, 5500M teszi a dolgát.

 

Érdemes a billentyűzetről is szót ejteni, ugyanis az Apple visszatért az ollós technikához a kevésbé bevált pillangó mechanika helyett. Az almások szerint egészen nagyszerű az új billentyűzet:

” A 16 hüvelykes MacBook Pro új szintre emeli a munkavégzés hatékonyságát. Az új Magic Keyboardon precízen, kényelmesen és halkan gépelhetsz a kifinomultabb ollós mechanizmus és az 1 mm-es billentyűút jóvoltából. A Touch Bar hatékony gyorsbillentyűket helyez a kezed ügyébe, a Touch ID-val pedig csak egy pillanat az azonosítás. A különálló Escape billentyűvel gyorsan válthatsz a módok és a nézetek között, a fordított „T” elrendezésű nyílbillentyűkkel pedig hasíthatsz a kódsorokban, illetve táblázatokban, és könnyen vezé­relheted a játékokat is. “

 

Az új 16 colos Apple MacBook Pro indulóára 949.990 Ft.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Írjon nekünk!