( kereséshez nyomj entert )

+36-70 / 775-0760

Az iPhone SE 2020 elcsábította az androidosokat is!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

A koronavírus járvány miatt egyértelműen minden nagyobb gyártónál csökkenés volt észrevehető az elmúlt időszakban.

 

Legkevesebbet a Samsungnak sikerült visszaesnie, ami így is 10 százalékos volt, amit az Alcatel követ 11 százalékkal, majd harmadik helyen az Apple 23 százalékkal. Ha a piaci egészet nézzük, akkor a gyártók összesen 25 százalékos visszaesést könyvelhettek el Amerika-szerte.

 

 

Hiába beszélhetünk kevesebb eladásról, mint az ezt megelőző évben, azonban az almás vállalat egy valamit nagyon jól eltalált, s ez nem más, mint az új iPhone SE 2020.

 

A felmérés szerint a 4,7 colos iPhone SE vásárlóinak több mint 30 százaléka váltott valamilyen Androidos készülékről. Természetesen vonzó volt az új felhasználók számára a telefon ár/érték aránya is.

 

 

További érdekesség is kiderült a kimutatásból: hiába pörögtek jól az új almás telefon eladásai, azonban az nem múlta felül az iPhone 11 eladásait.

 

Mi több, a hozzáértők szerint, ha a kaliforniai cég piacra dobja szeptemberben a 12-es szériát, akkor azok eladásainak sem fog ártani az új iPhone SE, hiszen ez egy belépőszintet képvisel, míg a következő modellek természetesen a csúcskategóriát.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Írjon nekünk!