( kereséshez nyomj entert )

+36-70 / 775-0760

Az iOS 12.4 újdonsága: Adattovábbítás – Videóval!

Adattovábbítás
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

A kaliforniai cég néhány nappal ezelőtt tette elérhetővé legújabb rendszerfrissítését, az iOS 12.4-et. Az új iOS egy igen hasznos funkciót vezetett be, ami nem más, mint az adattovábbítás. Ezzel a művelettel mostantól sokkal könnyebben átmásolhatjuk adatainkat korábbi iPhone-unkról új készülékünkre.

Ez a funkció természetesen azok számára lesz hasznos, kik iPhone-ról iPhone-ra váltnak.

A MacRumors csapata készített egy rövid, de hasznos videót, hogy hogyan is működik mindez.

 

Lássuk:

 

Az Apple Support oldalán pedig megtalálhatjuk a hivatalos leírást is:

– Kapcsolja be az új iPhone-t, és helyezze az iOS 12.4-es vagy újabb verzióját futtató aktuális iPhone készüléke közelébe.* Az aktuális iPhone készülékén ekkor megjelenik a Gyors kezdés képernyője, és lehetőséget kap arra, hogy Apple ID azonosítójának segítségével beállítsa az új iPhone-t. Győződjön meg arról, hogy a használni kívánt Apple ID látható a képernyőn, majd koppintson a Folytatás elemre. Ha aktuális készülékén nem látható a művelet folytatására szolgáló elem, kapcsolja be a Bluetooth funkciót.

– Várjon addig, amíg meg nem jelenik az animáció az új iPhone-on. Tartsa az aktuális iPhone-t az új iPhone fölé, majd igazítsa középre az animációt a kamera keresőjében. Várja meg a következő üzenetet: Befejezés az új iPhone-on. Ha nem tudja használni az aktuális iPhone kameráját, koppintson a Kézi hitelesítés elemre, majd kövesse a megjelenő útmutatót.

– Amikor erre felszólítást kap, adja meg az aktuális iPhone jelkódját az új iPhone-on.

– Az útmutató követésével végezze el a Face ID vagy a Touch ID beállítását az új iPhone-on.

– Az Átvitel iPhone-ról elemre koppintva indítsa el az adatátvitelt a korábbi iPhone-ról az új iPhone-ra. Megadhatja azt is, hogy bizonyos beállítások – például Apple Pay és Siri – átkerüljenek-e a korábbi iPhone-ról az új iPhone-ra.

– Ha rendelkezik Apple Watchcsal, és egy új iPhone beállítását végzi, akkor lehetőséget kap arra is, hogy átvigye az Apple Watchon tárolt adatokat és beállításokat.

– Tartsa egymáshoz közel a készülékeket, és hagyja őket az áramforráshoz csatlakoztatva addig, amíg az iPhone-adatátviteli folyamat be nem fejeződik. Az átviteli idő olyan tényezők függvénye, mint a használt kapcsolattípus, a hálózati körülmények és az átvitt adatok mennyisége.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Írjon nekünk!