fbpx

( kereséshez nyomj entert )

+36 (70) 775 0760

Az idei első Apple event történései röviden!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Mint ahogyan azt már előzetesen tudhattuk, március 27-én, magyar idő szerint délután 17:00-kor került megrendezésre az Apple idei első eventje.

 

Számtalan pletykát olvashattunk az elmúlt napokban arról, hogy milyen új termékeket dobhat piacra ezen az eseményen az almás cég.

 

A várakozásoknak megfelelően bemutatták a legújabb 9.7 inches iPad-et, amely nagyszerű újításként már támogatja az Apple Pencil használatát. Az oktatás szempontjából tartotta fontosnak a kaliforniai vállalat egy olcsóbb, megfizethetőbb iPad megjelenését.

 

A legújabb iPad megkapta az iPhone 7 chipjét, ami az A10 Fusion chip, és természetesen kétfajta változatban lesz elérhető, Only Wi-Fi, valamint LTE. A 2017-es iPad-hez hasonlóan tárhelyileg itt is a 32 és 128 GB-os kapacitást favorizálta az Apple.

 

Színekben csupán minimális változás van, mégpedig az asztroszürke és ezüst modellek mellett egy úgynevezett arany színű készüléket kaptunk, amely az iPhone 8 és 8 Plus készülékeknél már debütált “púder arany” lényegében. Az új táblagép magyar piaci ára 116.990 forintról fog indulni megközelítőleg.

 

Íme az új iPad bemutató videója: 

 

 

A másik újítása a kaliforniai cégnek az, hogy az oktatásban résztvevők mostantól 200 GB ingyenes iCloud tárhelyet kaphatnak. Hogy milyen mértékben érinti ez hazánkat azt még nem tudni. Az átlagfelhasználók részére fennálló 5 GB ingyenes tárhely mértéke nem változott.

 

Apple gyári tokokat és Smart Covereket is kaptunk új színekben, valamint nem utolsó sorban mostantól külön-külön is megvásárolható lesz az eddig csak az iMac Pro-val kapható asztroszürke színű Magic Mouse, Magic Trackpad és Magic Keyboard is.

 

Ráadásként kaptunk egy olyan kiegészítőt, amelyet nem az Apple gyárt, viszont kompatibilis lesz az új iPad-el. Ez nem más mint a Logitech Crayon, amely az almás okostollnál olcsóbb lesz, viszont mégis ugyanazon funkciókat látja el.

 

Maradt némi hiányérzetünk afelől, hogy nem kaptunk a tegnapi esemény következtében MacBook Air frissítést, de reménykedjünk, hogy a legközelebbi eventen már sor kerül rá.

 

 

 

 

Forrás: iHungary.hu

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Írjon nekünk!