fbpx

( kereséshez nyomj entert )

+36 (70) 775 0760

Az almások különleges módon tüntetnék el az előlapi kamerákat!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Már több mint egy év eltelt a csúcsmodell iPhone X bemutatója óta, melynek vonalait feltehetően az elkövetkezendő években is nagy előszeretettel alkalmaznak a kaliforniaiak.

Az új koncepciónak köszönhetően eltűnt az előlapról a Home gomb, helyette pedig a TrueDepth kamerarendszer vette át a főszerepet, melyet egy év távlatból vizsgálva a felhasználók zöme elfogadott, míg akadnak, kik továbbra is elégedetlenek vele.

 

Egyik ismertebb elemző az ellátási láncból szerzett új információkat, mely alapján a Largan Precision egy teljesen új, fekete bevonatot tervez, melyet az előlapi kameráknál fognak alkalmazni.

Az említett gyártó legnagyobb partnere az Apple, így az elemző egyből felvetette, hogy a TrueDepth kamerarendszeren fogják elsőnek használni, s nagyjából 2020-ban érkező iPhone modelleknél fog bemutatkozni az új eljárás.

 

Hogy ez mit is jelent? A “notch” nem lesz láthatatlan, a kamerakivágás egy az egyben megmarad, csupán az egész sziget egy hatalmas fekete felület lesz, így a benne helyt kapó szenzorokat nem fogjuk többé látni.

Aki iPhone X-szel vagy Xs-sel rendelkezik, az tudja jól, hogy bizonyos fényviszonyok mellett felcsillan a kamera lencséje, azonban az új módszerrel már ez már nem lesz látható.

 

 

 

Forrás: iHungary.hu

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Írjon nekünk!