( kereséshez nyomj entert )

+36-70 / 775-0760

Apple Pay fizetés mostantól az Erste és a Gránit banknál is!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Kb. 1 hónappal ezelőtt nyílt lehetőségünk arra, hogy az OTP Bank jóvoltából Magyarországon először Apple Pay-el fizethessünk. Mostantól azonban már az Erste bank és a Gránit bank is élesítette Apple Pay-el való fizetési lehetőségét, természetesen náluk is díjmentes ez a szolgáltatás.

Fontos megjegyezni, hogy a hitel, vagy betéti kártyával, akár online vásárlásnál is működő Apple Pay során sem a készülék, sem az Apple szerverei nem tárolnak el adatokat kártyánkról. A szolgáltatás minden tranzakciónál egyedi dinamikus biztonsági kódot alkalmaz.

 

Amit még tudnod kell az Apple Pay-el történő vásárlással kapcsolatosan:

– Nem jár plusz költségekkel

– Biztonságos

– Minden olyan helyen tudsz fizetni vele, ahol lehetséges a Paypass fizetés

– Touch ID-val, vagy Face ID-val tudod jóváhagyni a fizetést (5000 Ft felett is)

– Apple Pay-t támogató eszközök: Apple iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR. Apple Watch S 1/2/3/4, Apple MacBook Pro TouchBar. Apple iPad (amelyik rendelkezik Touch ID-val, vagy Face ID-val)

 

A hivatalos Apple oldalon egyelőre csak az OTP Bank által kiadott kártyák szerepelnek, de ez minden bizonnyal hamarosan frissülni fog. Az Erste és a Gránit egyébként külön is jelzik a weboldalukon, hogy bekapcsolták legújabb szolgáltatásukat.

 

 

 

Forrás: hvg.hu

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Írjon nekünk!