( kereséshez nyomj entert )

+36-70 / 775-0760

6 hónaponként jelenhetnek meg a legújabb iPhone modellek!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Azt már mindannyian megszokhattuk, hogy a kaliforniai vállalat minden év szeptemberében dobja piacra az aktuális évi iPhone csúcsmodelljeit. Ez már 2011 óta így van, amikor bemutatták az iPhone 4s-t. Ezt megelőzően viszont nyáron jelentek meg a telefonok, s most úgy tűnik, hogy visszatérhet ezen stratégiájához az almás cég.

 

Egy neves elemző, Samik Chatterjee számolt be arról, hogy az Apple 2021-től váltani fog és immáron nem csak ősszel fogja piacra dobni az adott évi csúcsmodelleket. Elviekben az egyik időpont az továbbra is szeptember marad, azonban várható, hogy a másik időpont a márciustól júniusig tartó időszakot foglalja majd magában.

 

Minden bizonnyal tavasszal piacra dobhatják a kedvezőbb árfekvésű telefont, mint például a jelenlegi felhozatalból az iPhone 11-et, míg a csúcsmodellel, a Pro szériával megvárják a már jól bevált szeptembert. Ezzel a lépéssel ugyanúgy két külön modellt dobna piacra az Apple, azonban talán az eladások alapján jobban szinten tudnák tartani magukat, illetve lehetséges, hogy a megjelenést követően kevésbé lenne hiánytermék egy-egy modell.

 

Egyébként nem idegen dolog az Apple-től a kora tavaszi megjelenés sem, ugyanis korábban a 4 colos iPhone SE is márciusban érkezett meg, valamint az utóbbi években tavasszal mindig kapunk egy-egy új iPad-et.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Írjon nekünk!