Szerviz


 

febszerviz1

iPhone szerviz akció Február 1. – Február 28. között!

– 25 % kedvezmény minden iPhone készülék helyben történő szervizeléséből!

Az akció minden alkatrészcserét igénylő, helyben szervizelhető iPhone javítására vonatkozik, kivéve az ultrahangos mosásra/vegyszeres tisztításra, szoftveres műveletekre, valamint az állásfoglalás/szakvélemény adására. Az akció alaplapi javításra nem vonatkozik! A szervizelés ideje általában mindössze 1-3 óra iPhone készülékek esetében, iPad készülékek esetében 1-2 nap, ami függhet szervizünk terheltségétől! Az elvégzett munkára, és a beépített alkatrészekre 3 hónap garanciát vállalunk, ez alól kivételt képeznek a beázott készülékek javítása, ilyen készülékekre nem tudunk garanciát vállalni! Amennyiben alkatrész hiány áll fenn, sajnos nem tudjuk akciósan elvégezni a javítást!

Villámgyors Apple szerviz

Az Apple4You csapataként az elmúlt 5 évben több ezer tulajdonosnak segíthettünk, így te is biztos lehetsz abban, hogy Apple készüléked szakértő kezekbe kerül majd.
A márka termékei közül bátran fordulhatsz hozzánk Apple iPhone iPad iPod Mac Apple Watch és Apple Tv készülékek szervizelésében, alkatészeinek cseréjében, felújításában és tisztításában.
Hiszünk benne, hogy egy használt Apple készülék is könnyedén visszakaphatja régi formáját, így felkészült szervizes csapatunk segítségével úgy érezzük, nincsen számunkra megoldhatatlan feladat.

Szervizeseink munkájára így büszkén vállaljuk a 3 hónap garanciát.


Milyen határidővel dolgozunk?

Mivel tudjuk, hogy az idő neked is fontos, így amint ránk bízod a készüléked, mi azonnal munkához is látunk. Így akár 1-2 óra alatt is vissza is kaphatod kedvenc Apple készüléked. A szervizelés ideje persze függ a javítandó hiba nagyságától, a szükséges alkatrészek beszerzésétől és szakértő csapatunk leterheltségétől is.


Szervizünk szolgáltatásai

Szervizünk kifejezetten Apple termékek javítására specializálódott, így szolgáltatásaink között szerepel az Apple iPhone, iPad, iPod gyors, megbízható és kedvező áru javítása, illetve iMac és MacBook készülékek szervizelése is. Ezen felül szívesen vállaljuk kijelzők, hátlapok és akkumlátorok azonnali cseréjét. Szakértő csapatunkhoz bátran fordulhatsz továbbá szoftverfrissítéssel kapcsolatban.
Ahhoz, hogy Apple készüléked a lehető legtovább hűen szolgálhasson, érdemes minőségi tartozékokkal védened azt. Nálunk bármelyik típushoz, kedvező áron beszerezheted őket.


Kíváncsi vagy a részletekre? Kérjük, válaszd ki a készüléked típusát:

[/fullwidth_text]
iphone-6s-plus-silver
iPhone 6S Plus
iphone-6s-silver
iPhone 6S
iPhone_6_silver_1
iPhone 6 Plus
iPhone_6_silver_1
iPhone 6
apple-iphone-se
iPhone SE
iPhone 5S - iPhone, iPad vásárlás és szervíz Debrecen
iPhone 5S
Apple iPhone 5C 8GB
iPhone 5C
iphone_5_white_1
iPhone 5
apple-iphone-4s_white
iPhone 4S
iphone-4-white
iPhone 4
iphone-3gs-white
iPhone 3G/3GS
ipad-air2-silver
iPad Air 2
Apple iPad Air - iPhone, iPad vásárlás és szervíz Debrecen
iPad Air
ipad-mini-white
iPad Mini 2
ipad-mini-white
iPad Mini
Apple iPad 4 - iPhone, iPad vásárlás és szervíz Debrecen
iPad 2/3/4
apple-imac-2015
iMac
apple-macbook-pro-javitas
MacBook
apple-iPod-touch-6g-blue
iPod
Írjon nekünk!